Carsten Krag den 01-07-2016
    Lidt sommerinformation

Kontoret holder ferielukket
    Skolens kontor er lukket frem til mandag 1. august. Hvis man har brug for kontakt, kan man sende en mail til skole@naar.dk. Mailen læses næsten dagligt.

Nye lærere:
    Lige inden sommerferien har vi på skolen ansat to nye lærere:
    Stine Aagaard Haar skal bl.a. være klasselærer i kommende 3. syd. Stine kommer fra Bogense skole, hvor hun har været i 16 år. Linjefagene er dansk og kristendomskundskab
    Anne Kathrine Kirk skal bl.a. være klasselærer i kommende 5. syd. Anne Kathrine kommer fra Strib Skole, hvor hun har i alt 14 år. Linjefagene er engelsk og musik, men Anne Kathrine har alle årene desuden undervist i dansk og idræt.
    Andreas Kaspersen ansatte vi allerede i foråret. Han skal bl.a. undervise sine linjefag matematik- og naturfag. Andreas er nyuddannet lærer fra denne sommer.

Bygninger:
    I løbet af sommerferien vil en del lokaler blive malet, og der kommer ny linoleum på en del lokaler i den ældste bygning/hovedbygningen.

Udearealer
    Allerede nu tager den nye P-plads form. Der vil blive enrettet og sildebensparkering, og cyklerne skal hurtigere ind til cykelsstativerne. Disse bliver i øvrig fordoblet.
    Lars Pedel er godt i gang med bålhytten til SFO, og snart vil arbejdets på det nye feltlaboratorium gå i gang.

God sommer til alle!